Eindejaarsgeschenken

Geef uw medewerkers een stukje natuur cadeau! Het Nationaal Park de Biesbosch heeft voor uw medewerkers de mooiste eindejaarspakketten samengesteld, waarbij het genieten van lokale Biesbosch streekproducten en het beleven van de Biesbosch centraal staat. Hiervoor is er een selectie gemaakt uit een aantal mooie producten en belevingen uit de omgeving van de Biesbosch. De streekproducten uit de Biesbosch regio zijn stuk voor stuk ambachtelijk en met liefde gemaakte lekkernijen.


Biesbosch Eindejaarsgeschenk

Bij de Biesbosch streekpakketten staat het genieten van lokale Biesbosch streekproducten centraal. Er is een selectie gemaakt uit een aantal mooie producten uit de omgeving van de Biesbosch. De producten zijn ambachtelijk en met liefde gemaakt. Het Biesbosch eindejaarsgeschenk is:

  • Een geschenk vol Biesbosch belevenissen
  • Een pakket gevuld met producten uit eigen regio
  • Ambachtelijke producten van hoge kwaliteit
  • Een steun om de Biesbosch toegankelijk te houden
  • Behoud van regionaal cultuur historisch erfgoed

Kortom, een prachtig lokaal eindejaargeschenk met een goed gevoel!

De Biespas

De Biespas is hét beleef-en donateursprogramma van Nationaal Park De Biesbosch. Met de Biespas steun je het behoud van het nationaal park. Met de Biespas kunnen jouw medewerkers de Biesbosch naast proeven ook echt gaan beleven.  Ieder seizoen wordt de Biespashouder namelijk verrast met natuurinspiratie en exclusieve voordelen en privileges op/rond het nationaal park, zoals:

  • Exclusieve Biesbosch belevenissen, zoals een tocht met de boswachter.
  • Kortingen op bootverhuur, rondvaarten, horeca of andere Biesbosch uitjes
  • Exclusieve mailings met tips en inspiratie. Zoals: alternatieve (wandel)routes voor natuurliefhebbers, tips voor (activiteiten met) kinderen, en aandacht voor natuurfotografie en fotowedstrijden.

Bij de Biesbosch streekpakketten staat het genieten van lokale Biesbosch streekproducten centraal. Er is een selectie gemaakt uit een aantal mooie producten uit de omgeving van de Biesbosch.


Biesbosch Streekpakket Origineel

Proef de Biesbosch! De speciale selectie van producten uit de omgeving van de Biesbosch zijn verpakt in de Dutch Design Chair. Bij het openen van deze doos vindt de medewerker de ambachtelijke producten en kan de doos binnen 10 seconden omgevormd worden tot een unieke kruk!

Leverbaar vanaf €35,-

Geniet van de Biesbosch pakket

Met dit pakket geeft u niet alleen een flinke steun in de rug aan de Biesbosch, u laat uw medewerkers volop genieten van de mooiste wijn, het lekkerste bier en ambachtelijk gebakken chips uit de Biesbosch streek. En dat alles in een stevige en stijlvolle shopper tas! Zo gaat het pakket eenvoudig mee naar huis.

Leverbaar vanaf €35,-

Biesbosch Ontbijtpakket

Verpakt in een sfeervol gedecoreerde Biesbosch doos vinden uw medewerkers ingrediënten voor een smaakvol en eerlijk ontbijt. Ook vindt u in dit pakket de Biespas en een beleef-voucher om heerlijk twee uurtjes te kajakken in de Biesbosch of een prachtige tocht te maken met een roeiboot.

Leverbaar vanaf €35,-

De Biesbosch bij ’t haard pakket

Bij het openen van deze prachtige en duurzame Dutch Design Chair vindt u de ambachtelijke producten uit de streek van de Biesbosch om te genieten bij ’t haardvuur. Ook vindt u in dit pakket de Biespas en een beleef-voucher om heerlijk te kajakken of te roeien in de Biesbosch.

Leverbaar vanaf €45,-


Zelf samenstellen

Naast de vier standaard streekpakketten is ook maatwerk mogelijk. Heb je speciale wensen of liever een eindejaarsgeschenk geheel in stijl voor jouw werknemers? Graag denken we met je mee over wat de mogelijkheden zijn qua prijs en inhoud.

Streekvol

Nationaal Park De Biesbosch is initiator van het eindejaarsgeschenk. Voor de uitvoering werken we samen met ‘Streekvol‘.  Dit familiebedrijf is gespecialiseerd in Biesbosch streekproducten en hanteren een milieu- en maatschappij bewuste werkwijze.


Wilt u een vrijblijvend voorstel? Mail naar info@biespas.nl of bel naar 078-7708282