Niet beschikbaar

Deze actie is niet meer geldig.

Bestel met voorrang kaarten voor natuurtheatervoorstelling KUDDE

Wandel mee met de schaapskudde tijdens natuurtheatervoorstelling KUDDE

Van 6 t/m 17 september vindt in de Biesbosch een bijzondere natuurvoorstelling plaats: KUDDE. Tijdens een wandeling met de schaapskudde van de Hollandse Biesbosch wordt je een verhaal toegefluisterd. Acteur Hans Dagelet vertelt het verhaal van Zenon; een moedige man die besluit de kudde te verlaten. Een voorstelling over kuddegedrag. Wat is de aantrekkingskracht van de kudde en waarom is het zo moeilijk om los te breken? En willen we dat eigenlijk wel?

De wandeling vindt plaats tijdens zonsondergang, met de wilgenbossen, polders en kreken van de Biesbosch als decor voor filmprojecties onderweg. Als de avond valt, verschijnen filmprojecties op de natuur. Bomen, zand, water; alles blijkt decor waarin het gevoelsleven van Zenon wordt verbeeld.

KUDDE neemt je mee naar buiten, naar jezelf, naar binnen. Een sprookje voor volwassenen over de moed die het vergt om te worden wie je werkelijk bent.

Theatermaker Heleen van Doremalen en beeldend kunstenaar Leonie Muller zorgen met deze natuurtheatervoorstelling KUDDE voor een totaalbeleving.

Voorrang
Biespashouders hebben de mogelijkheid om met voorrang plaatsen te reserveren voor deze bijzondere voorstelling. Op 13, 14 en 17 september zijn exclusief voor Biespashouders kaarten gereserveerd. Je kunt hier tickets reserveren.

Deze interactieve voorstelling is geschikt voor bezoekers van 16 jaar en ouder. Gepaste kleding en dichte schoenen zijn aanbevolen. Niet geschikt voor mindervaliden. Honden zijn niet toegestaan.

Data:  woensdag 13 september, donderdag 14 september en zondag 17 september 2017
Aanvang: 18:45 uur
Prijs € 27,50 p.p.
Minimum leeftijd: 16 jaar

 

Om de voordelen van deze actie te bekijken moet je inloggen. Heb je nog geen Biespas? Bestel hem hier!


Delen: