Niet beschikbaar

Helaas, deze excursie heeft reeds plaatsgevonden! Bekijk snel een van de andere leuke voordelen.

Wandel mee met de Hartstocht De Biesbosch

Steun de Hartstichting door op zaterdag 8 september deel te nemen aan een wandeling door de prachtige Biesbosch 

Loop mee met de Hartstocht De Biesbosch wandeling dwars door het prachtige natuurgebied de Biesbosch. Hiermee wordt geld ingezameld voor de Hartstichting. Er zijn vier verschillende routes mogelijk. De routes zijn beschikbaar in 5, 10, 15 of 20 kilometer. Op elke route is er genoeg te zien en te beleven. Loop langs wilgentuinen, watertjes en over bruggetjes en ontdek tal van planten en diersoorten.  Ga op zoek naar de visarend en ontmoet de natuurexperts die je vertellen wat de Biesbosch zo bijzonder maakt.

Eén van de manieren om geld op te halen voor nieuw onderzoek, is via fondsenwervende evenementen.
Dit doet de Hartstichting onder andere via deze Hartstocht. Van jouw inschrijfgeld gaat namelijk minstens €7,50 naar onderzoek naar hart- en vaatziekten.

Als Biespashouder ontvang je bij het startbureau een gratis Hartstocht sjaal t.w.v. € 9,95. Het is een multifunctionele sjaal welke gedragen kan worden als een haarband, hoofdband, sjaal en polsband. Deze kun je afhalen op vertoon van je Biespas.

Loop jij mee? De kosten bedragen €15,- inclusief wandelroute en een consumptie langs de route. Kijk voor meer informatie op debiesbosch.hartstocht.nl en schrijf je in!

 

Om de voordelen van deze actie te bekijken moet je inloggen. Heb je nog geen Biespas? Bestel hem hier!


Delen: