Niet beschikbaar

Helaas, deze unieke excursie is volgeboekt! Bekijk snel een van de andere leuke voordelen.

Unieke excursie: Met de fluisterboot naar Polder Stededijk

Ontdek nu het nieuwe natuurontwikkelingsgebied Polder Stededijk.

Exclusief voor Biespashouders worden deze winter kleinschalige excursies aangeboden naar het nieuwe natuurontwikkelingsgebied Polder Stededijk. Met een kleine groep vertrek je om 10:00 uur vanaf Biesboschcentrum Dordrecht naar dit indrukwekkende gebied. Tijdens de vaartocht vertelt de gids over de ontwikkeling van het gebied, de flora en fauna en de sporen die jullie onderweg kunnen tegenkomen.

Polder Stededijk maakt deel uit van de Sliedrechtse Biesbosch en is alleen per bootje te bereiken. In de afgelopen jaren heeft het gebied zich enorm ontwikkeld als natuurgebied.  Bij vloed staan de slikkige oevers onder water en bij eb vallen ze droog en ontstaan gunstige omstandigheden voor vissen, bevers, vogels en planten zoals bies, lisdodde en riet. Het getijdeverschil is in dit gebied wel zo’n 80 cm. Voor natuurliefhebbers en wandelaars is een pad aangelegd waardoor het mogelijk is om een rondje van ongeveer 4,5 km in dit mooie gebied te lopen.

Ga je ook mee op dit exclusieve avontuur? Omdat de excursie op zaterdag 27 januari al helemaal vol geboekt is, zijn er alleen nog plekken voor 24 februari beschikbaar. Zorg dat je tijdig reserveert want vol=vol!

Let op: deze unieke ervaring is enkel toegankelijk voor Biespashouders.

Om de voordelen van deze actie te bekijken moet je inloggen. Heb je nog geen Biespas? Bestel hem hier!


Delen: