Ontdek het Biesbosch MuseumEiland met voordeel!

Verwarm je met een bezoek aan de expositie van het Biesbosch Museum en een kop erwtensoep voor een speciale Biespas-prijs

Het Biesbosch MuseumEiland belicht verleden, heden en toekomst van de Biesbosch en laat zien hoe de mens door zijn handelen het uiterlijk van de Biesbosch heeft bepaald. Het museum is het ideale uitje voor een dagje uit. Geniet naast het museumbezoek van een kop erwtensoep met uitzicht op buitenmuseum ‘De Pannekoek’. Daar waar griendwerkers vroeger in de winter actief waren met het snijden van riet en het hakken van hout. Dit onder vaak barre omstandigheden.

Het museum heeft een gratis toegankelijk deel met daarin opgenomen een bezoekerscentrum en het Biesbosch Museum Restaurant, met aan het water gelegen terras. Streekproducten vormen de basis van de menukaart. Het museum is een prima uitvalsbasis voor wandel- en fietsroutes door de Noordwaard.

Voordeel
Ontvang in de periode van 1 september 2018 tot en met 31 december 2018 op vertoon van de Biespas €3,- korting op het Biespas arrangement. Het arrangement bestaat uit een museumbezoek en een kop erwtensoep met brood en katenspek.

Om de voordelen van deze actie te bekijken moet je inloggen. Heb je nog geen Biespas? Bestel hem hier!


Delen: