Laatste seizoenspecial Biespas

Het geld dat in de afgelopen twee jaar is ingezameld met de verkoop van Biespassen is besteed aan het in stand houden en opknappen van recreatievoorzieningen. Met de donaties van de Biespashouders werden diverse projecten mede mogelijk gemaakt.

Zo werd met de Biespas een bijdrage geleverd aan het schoon en zomerklaar maken van de recreatiestrandjes in de Brabantse Biesbosch. In de Hollandse Biesbosch werd bijgedragen aan een geheel nieuw informatiebord, waarop niet alleen een plattegrond te vinden is, maar waarop ook staat aangegeven wat er in de Biesbosch te doen is en wat de regels zijn in het nationaal park. Er werden wandelroutes opgeknapt door paaltjes en routebordjes terug te plaatsen die door vandalisme waren vernield of verdwenen. Tevens leverde de Biespas een bijdrage aan de vervanging van een zonnepaneel van de elektrische rondvaartboot de Sterling. Tot slot wordt een deel van de donaties gereserveerd voor het vervangen van een verweerd en versleten speelobject voor kinderen.

Helaas stopt de mogelijkheid om via de Biespas bij te dragen aan de voorzieningen in Nationaal Park De Biesbosch. Wil je de Biesbosch wel blijven steunen? Dat kan via het Biesbosch Streekfonds en het Beleef & Geef De Biesbosch Fonds. Het Biesbosch Streekfonds ondersteunt initiatieven gericht op het behoud van de kwaliteit van Biesbosch. Het Beleef & Geef De Biesbosch Fonds maakt onderdeel uit van het Biesbosch Streekfonds en is een samenwerking van ondernemers rondom de Biesbosch.

Kijk voor meer informatie op de website.

Om de voordelen van deze actie te bekijken moet je inloggen. Heb je nog geen Biespas? Bestel hem hier!


Delen: