Kinderactiviteit: Dierenvriendjespad

Kom jij ook spelen in de natuur? Je kunt samen met de Dierenvriendjes op avontuur in de Biesbosch. 

Met het spannende ‘Dierenvriendjespad’ spel ga je samen met de Dierenvriendjes op ontdekkingstocht en beleef je avonturen. Je krijgt een spel mee met een aantal opdrachten. Zoek met de kleurenwijzer naar takjes voor een vogelnest, loop als een eend of spring als een kikker. Kwaak, kwaak!

Dit pad is leuk voor kinderen in de leeftijd van 4 tot met 7 jaar. Zij ontdekken op dit pad spelenderwijs de natuur. Het pad en de duur van de tocht zijn zelf te bepalen. Het speciale Dierenvriendjespad-rugzakje vol leuke opdrachten is op drie locaties in de Biesbosch te huur: Biesboschcentrum Dordrecht, Biesbosch MuseumEiland Werkendam en het bezoekerscentrum in Drimmelen. De rugzakjes zijn gevuld met opdrachten, vier themakaarten en een draaischijf. Door een draai aan de schijf te geven, wijst de pijl een themakleur aan. Elk thema is verbonden aan verschillende opdrachtkaarten.

Naast het Dierenvriendjespad zijn er nog veel meer leuke kinderactiviteiten in de Biesbosch. Op de activiteitenkalender van Biesboschcentrum Dordrecht vind je een overzicht van alle kinderactiviteiten die in de lente georganiseerd worden.

Om de voordelen van deze actie te bekijken moet je inloggen. Heb je nog geen Biespas? Bestel hem hier!


Delen: