Herfstaanbieding: Overnacht in de Biesbosch met 10% korting!

Ontvang 10% korting op een hotelovernachting en het restaurant bij Logis Hotel De Brabantse Biesbosch & Restaurant Het Bolle Bevertje

Overnacht dit najaar voordelig in de Biesbosch. In het Logis Hotel De Brabantse Biesbosch ontvang je 10% korting op een overnachting én op je rekening bij het restaurant Het Bolle Bevertje ernaast. Ideaal als je voordelig een weekend van de Biesbosch wilt genieten.

Voordeel
Ontvang deze korting in de periode van 1 september tot en met 30 november 2017. Reserveer nu!

Hotel de Brabantse Biesbosch
Logis Hotel De Brabantse Biesbosch ligt midden in het Nationaal Park. Stap het hotel uit en je kunt er direct gaan wandelen, fietsen of varen. Het hotel beschikt over luxe, ruime kamers met uitzicht over de Biesbosch. Geniet van de stilte, de natuur, de donkere nachten en een smakelijk ontbijt. Naast het hotel bevindt zich een restaurant met terras, speeltuin en fietsverhuur en een jachthaven met motorboot- en kanoverhuur.

Verder vind je in de omgeving vele fiets-, wandel- en vaarwegen door de Biesbosch, het Biesbosch MuseumEiland, rondvaarten, historische steden zoals Dordrecht, Gorinchem en Woudrichem met vele musea en bezienswaardigheden, zoals Slot Loevestein en glasstad Leerdam.

Om de voordelen van deze actie te bekijken moet je inloggen. Heb je nog geen Biespas? Bestel hem hier!


Delen: