Huur voordelig een fiets in de Biesbosch

Beleef de Biesbosch deze lente voordelig per fiets en ontdek de mooiste plekjes. 

Pontjes, waterrijke natuur, mooie uitzichten en vogels. Het zijn allemaal ingrediënten voor een onvergetelijke en unieke fietstocht door de Biesbosch. De Biesbosch zit vol met fietsknooppunten zodat je zelf gemakkelijk een route kunt samenstellen. De kaart met fietsknooppunten kun je hier downloaden.

Liever een route die al voor je is samengesteld? Met het ‘Rondje Biesbosch’ van 57 km lang fiets je door een groot gedeelte van de Biesbosch. Bovendien kan de fietstocht verlengd worden met de oranje lussen om nog meer te ontdekken! De route is hier te downloaden.

Tijdens het rondje Biesbosch moet je twee keer overvaren met een pontje, namelijk ’t LeeuweVeerke en Pontje Steur. Check dus van tevoren even de vaartijden.

Jouw voordeel

Het Biesbosch MuseumEiland Werkendam geeft deze lente speciaal voor Biespashouders korting op fietsverhuur. In de periode 1 maart t/m 31 mei 2018 ontvang je €2,- korting op het huren van een fiets.

Wil je zeker weten dat er nog een fiets beschikbaar is? Reserveer dan een fiets via het telefoonnummer: 0183 – 50 40 09.

Om de voordelen van deze actie te bekijken moet je inloggen. Heb je nog geen Biespas? Bestel hem hier!


Delen: