Exclusieve lezing: alles over ganzen en andere wintervogels

Speciaal voor Biespashouders vertelt Wiggele de Haas alles over ganzen en andere wintervogels. 

Wil jij meer weten over ganzen en andere wintervogels die tijdens de winterperiode in de Biesbosch verblijven? Kom dan op zaterdag 24 februari 2018 kijken en luisteren naar het verhaal van Wiggele de Haas in het Biesbosch Museum. Wiggele woont al jaren in de Biesbosch en weet van alles over ganzen.

Kom hierbij alles te weten over de verschillende soorten, de beste plekken om ze te spotten, de trek en nog veel meer wetenswaardigheden. Hij heeft er prachtige beelden bij, waarvan hij de meeste zelf heeft gemaakt. Na het verhaal van Wiggele kun je natuurlijk meteen zelf de Biesbosch in!

Ganzenlezing
Datum: zaterdag 24 februari 2018
Tijd: van 11:00 uur tot 12:30 uur
Locatie: Biesboschmuseum in Werkendam
Prijs: gratis

Halverwege is er een pauze van een kwartier. Koffie en lekkernijen zijn verkrijgbaar in het museumrestaurant (niet inbegrepen)

Wil je ook bij deze exclusieve lezing zijn? Dan kun je je aanmelden door een e-mail te sturen naar: info@biesboschmuseumeiland.nl. Dit evenement is exclusief én gratis voor Biespashouders!

Je kunt het verhaal van Wiggele ook combineren met een bezoek aan het Biesbosch Museum (entree € 8,50 volw. / € 5,50 kind) en een rondvaart vanaf het museumeiland.

Om de voordelen van deze actie te bekijken moet je inloggen. Heb je nog geen Biespas? Bestel hem hier!


Delen: